AirPods Pro Vs AirPods Max

Apple are 3 pereche de casti, dintre care 2 sunt wireless si se introduc in urechi, iar cealalta pereche este de tipul peste urechi. Dar, AirPods Max sunt foarte scumpe, au un pret de 549 de dolari, in timp ce AirPods Pro costa 249 de dolari. Cu toate acestea, au cateva aspecte comune, printre care functia de anulare a zgomotului, modul de transparenta, sunetul surround. Pentru a afla care sunt diferentele dintre ele si pentru a afla care ti se potrivesc mai bine, citeste comparatia urmatoare.

AirPods Pro sunt unele dintre cele mai bune casti de pe piata, au o calitate a sunetului foarte buna, sunt potrivite si pentru efectuarea apelurilor, sunt foarte confortabile si ofera posibilitatea de a utiliza o singura casca. Sunt rezistente la apa si la transpiratie.

AirPods Max ofera in plus cateva aspecte fata de AirPods Pro, calitatea sunetului este imbunatatita, durata de viata a bateriei este mai lunga. Ele sunt fabricate din otel inoxidabil si aluminiu si sunt destul de grele.

AirPods Pro sunt mai mici si usoare, astfel ca sunt mai confortabile si ofera posibilitatea de a schimba varfurile din silicon si raman fixe in urechi chiar daca faci miscare. AirPods Max are banda ce se fixeaza pe cap usor de modelat, este din spuma, astfel ca ofera o potrivire confortabila, doar ca sunt mai grele. 

AirPods Pro sunt rezistente la apa, au IPX4, in timp ce AirPods Max nu sunt rezistente la apa, deci trebuie sa ai grija sa nu le uzi. Carcasa de la AirPods Pro ofera protectie si incarcare, dar cea de la AirPods Max nu ofera incarcare.

Calitatea sunetului este mai buna la AirPods Max, trebuia justificat cumva pretul lor mare. Basul este mai puternic, mai bine definit si nu exista distorsiuni nici la volum mare.. Cu AirPods Pro poti sa treci de la o activitate la alta mai simplu, poti sa efectuezi apeluri apoi sa asculti din nou muzica in doar cativa pasi. Ambele modele au un egalizator adaptiv ce poate schimba sunetul dinamic. AirPods Max ofera o functie de anulare a zgomotului mai eficienta, dar modul de transparenta este bun la ambele modele.

Ambele casti au sunetul spatial, ambele sunt dotat cu cipul H1, ambele au Siri. 

AirPods Pro are o durata de viata a bateriei de 4,5 ore cu functia de anulare a zgomotului si 5 ore fara functie, iar AirPods Max rezista peste 20 de ore.

Acestea fiind spuse, daca obisnuiesti sa preiei apeluri, apoi sa asculti muzica si ai nevoie de o pereche de casti confortabila, cea mai buna varianta este alegerea a AirPods Pro. Dar daca vrei sa ai o calitate mai buna a sunetului si o anulare a zgomotului mai eficienta, dar si o durata de viata a bateriei mai mare si este dispus sa platesti mai mult, atunci alege AirPods Max.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *