Telefoane cu cele mai bune camere pentru 2021

Exista o serie de telefoane care au camere foarte bune, foarte performante si realizeaza poze excelente. Nu doar seria S21 de la Samsung sau gama iPhone 12 sunt cele mai bune, exista si alte telefoane care au camere excelente cu multi megapixeli, cu un software foarte bun, zoom mare, performanta mare in conditii slabe de iluminare. Pentru a afla care sunt aceste telefoane care au cele mai bune camere, te invit a urmaresti descrierile urmatoare. 

Samsung Galaxy S21 Ultra costa 999 de dolari are o camera principala de 108 MP, una ultra-larga de 12 MP si 2 teleobiective de 10 MP, unul are un zoom optic de 3x si celalalt de 10x. Pozele sunt foarte bune, fiind telefonul cu cel mai bun zoom. Si pozele fara zoom sunt foarte bune, iar camera frontala de 40 MP este foarte buna.

Huawei Mate 40 Pro costa 1.218 dolari, are o camera principala de 50 MP, un teleobiectiv de 12 MP cu zoom optic de 5x si una cu unghi ultra-larg de 20 MP. Performantele sunt foarte bune, se descurca si cu pozele de tip peisaj, poze cu zoom, dar si cu subiectele de aproape. Se descurca si in conditii de slaba iluminare. 

iPhone 12 Pro Max costa 1.099 de dolari, are o camera principala de 12 MP, un teleobiectiv de 12 MP si un unghi ultra-larg de 12 MP, alaturi de un scaner Lidar ce permite ca pozele portret sa aiba modul de noapte. Telefonul nu intampina probleme nici pe timp de lumina, nici pe timp de intuneric. Are Smart HDR 3 care incearca sa realizeze poze foarte bune chiar si in conditii neprielnice. 

Samsung Galaxy Note 20 Ultra costa 1.099 de dolari, are o camera principala de spate de 108 MP, un teleobiectiv de 12 MP cu zoom optic de 5x si digital de 50x si o camera ultra-larga de 12 MP. Pozele sunt foarte bune, poate realiza si videoclipuri 8K cu functia Single Take ce captureaza diferite scene si diferite lentile. Pe timp de intuneric pozele nu sunt atat de bune ca cele ale altor modele, nu sunt la fel de detaliate, dar sunt bune.

Huawei P40 Pro costa 549 de euro, are o camera principala de 50 MP, o camera cu unghi ultra-larg de 40 MP, un teleobiectiv de 12 MP cu zoom optic de5 x si digital de 50x. Pozele sunt detaliate, au zgomot redus, culori naturale. Doar ca nu are serviciile Google.

Prin urmare, daca vrei sa iti cumperi un telefon care are una dintre cele mai bune camere de pe piata, acestea sunt unele dintre modele potrivite pentru 2021, fie ca iti place IOS, fie ca preferi Android.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *