Apple AirPods Max- review

Daca esti un utilizator Apple si mai ales daca ti-ai cumparat unul dintre cele 4 telefoane ale seriei Iphone 12, este posibil sa fii in cautarea unei perechi de casti. Daca vrei ca si castile sa fie tot de la Apple si esti dispus sa platesti o suma mai mare de bani, poate ca te-ar interesa noua pereche de casti AirPods Max. In randurile de mai jos voi descrie aceasta noua pereche de casti de la Apple, iar daca esti interesant, te invit sa ramai cu ochii pe ce va urma. 

Castile AirPods Max costa 549 de dolari, este un pret foarte mare, dar are o calitate a sunetului foarte buna, sunt wireless, au functia de anulare a zgomotului. 

Calitatea constructie este foarte buna, au un design atractiv si este realizat din materiale premium, doar ca sunt putin prea grele, avand o greutate de 385 de grame. Cadrul este din olte inoxidabil, castile sunt din aluminiu, dar pentru niste casti grele sunt foarte confortabile. Castile au spuma de memorie si se simte aproape ca gelul. 

Calitatea sunt este foarte buna, basul este profund si puternic, sunetul este larg, bogat, clar, echilibrat si natural. Are functia EQ, ceea ce inseamna ca vei putea sa personalizezi profilul sunetului. Cu toate acestea, castil nu pot sa transmita orice fel de flux, ci doar AAC, ceea ce inseamna ca se potriveste doar pentru utilizatorii de dispozitive Apple. 

Cat despre calitatea anularii zgomotului, castile noi de la Apple se descurca foarte bine. Atunci cand se activeaza functia se aude un suierat, fiind specific la toate castile cu aceasta functie, doar ca la aceste casti este foarte putin audibil. Anularea adaptiva a zgomotului functioneaza mult mai bine decat la castile de la Sony. Atunci cand modul de anulare a zgomotului se schimba, aceasta trecere nu este atat de vizibila la AirPods Max. Are si modul de transparenta ce iti permite sa auzi si ce se intampla in jurul tau.

Fiecare casca are cate un buton. Unul este pentru a schimba din anularea zgomotului in modul de transparenta si celelalt pentru controlul volumului, intreruperea melodiilor, raspunderea si incheierea apelurilor, iar apasarea dubla presupune trecerea peste melodii. Castile nu au nicio rezistenta la apa, dar au rezistat cand au fost purtate pe ninsoare. Castile au 9 microfoane. Sunt potrivite si pentru a realiza apeluri si permite sa iti auzi vocea pentru a vorbi prea tare sa deranjezi persoane de la celalalt capat al firului.

Castile vin la pachet cu o husa care este prea mare si pentru unii poate fi enervant sa transporte in geanta sau rucsac asa o carcasa mare. 

Asadar, AirPods Max este inca o pereche de casti prea scumpa si multe persoane se pot multumi cu AirPods Pro, chiar daca nu au aceeasi calitate a sunetului, dar sunt la jumatate din pretul celor Max. Dar daca vrei sa ai cea mai buna experienta de ascultare a melodiilor, AirPods Max sunt ideale. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *