Casti peste urechi

Sunt persoane care nu se descurca cu castile cu fir, poate le innozi, poate le rupi, poate te-ai saturat sa te deznozi, de aceea, este timpul sa iti faci un upgrade la o pereche de casti wireless. Daca preferi castile wireless de tipul peste ureche, atunci poate ca te intereseaza care sunt cele mai bune modele, iar mai jos voi prezenta unele dintre cele mai bune modele.

Jabra Elite 45h costa 69 de lire sterline si este o pereche de casti care are 3 caracteristici de top, adica o durata buna de viata a bateriei, un sunet puternic, bun si controale fizice, vocale si din aplicatii. Deci, daca nu vrei sa cheltuiesti prea multi bani pentru o pereche de casti bune, nici nu este nevoie cu aceasta pereche. Sunetul este echilibrat si puternic si castile pot sa reziste pana la 50 de ore si 15 minute de incarcare ofera 10 ore de utilizare. Accepta toti 3 asistentii vocali. 

Bowers & Wilkins PX7 costa 320 de lire sterline, au functia de anulare a zgomotului, nu sunt dotate cu niciun asistent vocal si nu au nici comenzi tactile, ci doar fizice. Daca pana acum au destul de multe lipsuri, calitate constructiei si a sunetului le compenseaza. Sunetul este puternic si au o durata buna de viata a bateriei.

Sennheiser Momentum Wireless costa 335 de lire sterline, au comenzi fizice si functioneaza cu toti cei 3 asistenti vocali. Calitatea sunetului este pe cat se poate de impresionanta, iar durata de viata a bateriei este o caracteristica forte. 

AKG N60NC Wireless costa 104 lire sterline, au o calitatea foarte buna a constructiei, sunt confortabile, iar calitatea sunetului este foarte buna. Sunetul este bogat, detaliat si au functia de anulare activa a zgomotului, iar aptX Bluetooth ofera un sunet curat, deschis si puternic.

AKG N700 NCM2 costa 269 de lire sterline, sunt fabricate dintr-un plastic foarte rezistent, sunt robuste si compacte, au functia de anulare a zgomotului activ si se pot controla si prin voce. Vine la pachet cu o asplicatie care are cateva functii EQ si durata de viata a bateriei este intre 23 si 32 de ore la o singura incarcare. Din pacate, nu are comenzi tactile.

Bang & Olufsen H95 costa 700 de lire sterline si sunt niste casti foarte scumpe. Calitatea sunetului este pe cat se poate de buna, este echilibrat si dinamic, au functia de eliminare a zgomotului, au comenzi tactile si sunt realizate din aluminiu. Vin la pachet cu o husa pe transport.

Acestea fiind spuse, daca ai nevoie de o pereche de casti wireless si preferi modelul de tip peste ureche, cele prezentate mai sus sunt unele dintre cele mai bune si poti alege modelul in functie de buget, pentru ca in mare parte au toate aceleasi functii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *