Iphone 12 Mini- review

Seria Iphone 12 din acest an nu mai cuprinde 3 modele, ci 4, pentru ca este introdus un nou mode, Iphone 12 Mini care este cel mai mic telefon al seriei.Chiar daca este cel mai mic telefon, are aproape toate specificatiile celorlalte telefoane mai scumpe, are ecran OLED, protejat de un material foarte rezistent. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre acest telefon, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Este potrivit pentru persoanele care doresc un telefon mai mic, dar in acelasi timp nou, bun si performant. Are un ecran OLED Super Retina XDR de 5,4 inci. Are designul Iphone 5 si 4, adica este un telefon, mic, plat, colturi patrate. Ecranul este protejat de Ceramic Shield care este cel mai rezistent material de pana acum. Avand tehnologia MagSafe, acel incarcator ocupa mult spatiu pe spatele telefonul, pentru ca este mic, dar nu ar trebui sa fie o problema. Pe ecran se va observa decupajul pentru camera frontala, care este destul de mare, iar ecranul fiind mic, ocupa ceva spatiu. 

Pentru ca este mic este usor de transportat, incape chiar si in buzunare mai mici si tastarea este foarte placuta si usoara chiar si cu o singura mana, dar pentru persoanele cu degete mai mari va fi o problema pana cand se vor obisnui. Are acelasi sistem de camere ca si celelalte modele, doar ca nu are camera teleobiectiva si senzorul Lidar, dar are camera principala si ultra-larga de 12 MP si poate sa filmeze Dolby Vision HDR, realizeaza poze foarte bune, culorile sunt naturale, detalii suficiente si modul de noapte functioneaza la toate camerele, inclusiv la cea frontala. Are rezistenta la apa, are Face ID, este 5G si este dotat cu noul procesor A14 Bionic, doar ca din pacate rata de actualizare este de 60 Hz, deci derularea nu va fi chiar atat de neteda si de simpla.

Are o rezolutie de 2436 x 1125 pixeli. Avand in vedere ca suportul 5G consuma destul de mult din baterie, este bine sa activezi functia Smart Data pentru a comuta 5G in 4G atunci cand nu mai este necesar 5G. 

Ca orice telefon, are si dezavantaje. Din pacate, durata de viata a bateriei nu este cea mai buna, pentru ca este un telefon mic, bateria va fi mai mica decat la celelalte modele mai mari. De aceea, activarea functiei Smart Data este foarte importanta la acest telefon. 

Acestea fiind spuse, Iphone 12 Mini, dupa cum spune si numele , este un telefon mic, dar cu toate acestea are specificatii destul de puternic, ecran luminos si clar, este alimentat de un procesor puternic, camerele sunt foarte bune, doar ca durata de viata a bateriei nu este prea buna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *