Huawei MateBook 14 AMD 2020- review

Compania Huawei incepe incet incet sa se axeze si pe partea de laptopuri, nu doar pe cea de telefoane. Are laptopuri de marca proprie, dar si cateva Honor. Are modele mai mari de laptopuri, de la 13 la 16 inci. Modelul Huawei MateBook 14 2020 vine in versiuni cu procesoare diferite. Exista si versiune cu Intel Core i5 sau i7 de-a 10-a generatie quad-core, dar si versiuni cu procesoare Ryzen 5 4600H cu 6 nuclee sau Ryzen 7 4800H cu 8 nuclee cu o memorie RAm de 8 GB sau 16 GB si un spatiu de stocare de 256 GB sau 512 GB. Acest nou model de laptop de la Huawei are o capacitate mai mare. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre acest laptop, poti sa urmaresti descrierea de mai jos. 

Huawei MateBook 14 2020 este un laptop foarte subtire si elegant si este usor de transportat, pentru ca are o greutate de doar 1,49 de kilograme. Laptopul este disponibil intr-o singura culoare de gri si este confectionat din aluminiu, dar si putin plastic. In stanga este un port USB-C care accepta incarcarea de 65 W, o mufa pentru casti si microfon si un port HDMI. In partea dreapta sunt 2 porturi USB-A. 

Balamaua este destul de rigida. Are 2 grile care contribuie la ventilatie. Ele directioneaza aerul cald de la CPU si GPU care iese prin spatele laptop-ului, fiind departe de tastatura si de touchpad. Are rame subtiri si seamana destul de mult cu un MacBook. 

Are un afisaj tactil IPS LCD de 14 inci cu o rezolutie de 2160 x 1440 pixeli si un raport de aspect de 3:2. In mijloc exista o luminozitate de 400 de nits, iar la margini de 380 de nits. 

Tastatura este foarte buna si este similara cu cea de la MagicBook 14, doar ca tastele la MateBook sunt mai stabile. Butonul de pornire are incorporat un cititor de amprente. Touchpad-ul este receptiv si rapid si este din plastic, nu din sticla. 

Are o baterie de 56 Wh si un incarcator de 65 W. Se incarca de la 0 pana la 60% in o ora si o incarcare completa are nevoie de 90 de minute, fiind mai rapida decat MagicBook Pro de 16 inci. La o luminozitatea maxima, durata de viata a laptopului in testul de redare video a fost de 5 ore si 20 de minute, iar in testul de navigare web a fost de 6 ore si 10 minute, fiind niste rezultate foarte bune. 

Acestea fiind spuse, daca ai nevoie de un laptop bun, Huawei MateBook 14 2020 este un model foarte bune si vine in mai multe versiuni cu procesoare diferite si il poti alege pe cel care este mai potrivit pentru tine. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *