Realme C15- review

Seria C de la compania Realme este una care ofera destul de functii utile si eficiente la un pret accesibil. Realme C15 este un dispozitiv care seamana destul de mult cu Realme C3, dar si cu Realme C11 si C12. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre acest telefon de gama medie si cu un pret accesibil de la Realme, te invit sa urmaresti descrierea de mai jos. 

Realme C15 are componente mai bune decat Realme C12. Este dotat cu un procesor MediaTek Helio G35 si are o memorie RAM de 3 GB si un spatiu de stocare de 32 GB, afisaj LCD de 6,5 inci si o baterie mare de 6,000 mAh. Dar, la C15 s-a schimbat camera de spate, care are acum un unghi ultra-larg de 8 MP, iar camera frontala are 8 MP. Accepta incarcarea rapida de 18 W, in comparatie cu 10 W de pe Realme C12. 

Telefonul vine in cutie cu un incarcator rapid de 18 W si un cablu USB. Din pacate nu include nicio husa si nici casti. 

Realme C15 seamana foarte mult cu Realme C12, au acelasi finisaj, iar designul camerei difera. Avand o baterie de 6,000 mAh, C15 are camera patrata aproape la nivelul panoului din plastic de spate. Atat spatele, cat si cadrul sunt din plastic, dar cu toate acestea, se simte destul de solide. Dar ecranul este acoperit de Gorilla Glass. 

Are un ecran IPS de 6,5 inci si o rezolutie de 720 x 1560 pixeli si un raport de aspecte de 20:9. Luminozitatea maxima este destul de mica, are 270 de nits. Dar ecranul are o perforare de tip lacrima care ocupa un spatiu foarte mic din ecran. Are o greutate de 209 grame si se poate spune ca este in cauza ca greutatea nu este distribuita uniform.

Telefonul este dotat cu procesor MediaTek Helio G35 care asigura performante destul de bune, are 8 unitati Cortex-A53 si ruleaza Android 10. 

O noutate prezenta pe acest telefon este camera ultrawide de 8 MP are poate sa corecteze si distorsiunile. Camera principala are 13 MP. Modul de noapte se spune ca este unul foarte bun, are moduri HDR, portret. Camera de 2 MP are focalizare fixa. Exista un efect sepia si mai exista inca un senzor de adancime. Calitatea pozelor pare a fi destul de buna. 

Acestea fiind spuse, Realme C15 este un telefon de gama medie care se afla la un pret accesibil si are o serie de functii bune, performante decente, un design placut, camere destul de bune care realizeaza poze decente. Deci, nu este necesar sa cheltuiesti o suma foarte mare de bani pentru a obtine un telefon bun, iar Realme C15 poate fi o alegere buna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *