Oppo Reno 4 Pro- review

Telefoanele din gama medie nu mai sunt atat de slabe precum erau in urma cu cativa ani. Acum acestea au performante destul de bune, camere foto destul de bune, durata de viata a bateriei buna si multe alte functii decente. Oppo Reno 4 Pro este un telefon de gama medie, dar totusi are functii pe care le are si un telefon de top. Are un ecran curbat cu o rata de actualizare de 90 Hz, incarcare rapida, difuzoare stereo. Din pacate nu este 5G, dar oricum inca nu este atat de dezvoltata aceasta retea, deci s-ar putea sa nu fie un dezavantaj atat de mare. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre acest telefon, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Oppo Reno 4 Pro are functia de incarcare ultra rapida, are un incarcatorul de 125 W care incarca bateria in 20 de minute. Dar telefonul vine la pachet cu un incarcator de 65 W care incarca bateria de 4,000 mAh in 36 de minute. Pentru a vedea diferenta, un incarcator de la Apple standard are doar 5 W. Modurile de economisire a bateriei sunt foarte eficiente. Cu doar 5% poti sa discuti pe Whatsapp 90 de minute sau sa efectuezi apeluri 77 de minute. Compania spune ca telefonul consuma peste noapte doar 2%. 

Are un ecran de 6,5 inci, curbat, AMOLED si este subtire. Cantareste 161 de grame si are doar 7,7 mm grosime. Pentru a compara, Samsung Galaxy S20 cantareste 164 de grame si are 7,9 mm grosime. Telefonul are rata de actualizare de 90 de Hz, avand in vedere ca majoritatea telefoanelor de gama medie au rata de 60 Hz. Avand in vedere ca are rata de actualizare de 90 Hz, face ca telefonul sa se simta rapid, derularea se simte rapida, la fel si navigarea pe web, incarcarea aplicatiilor si multe altele. 

Oppo Reno 4 Pro are o camera principala de 48 MP, una ultrawide de 8 MP, camera macro de 2 MP si o camera mono de 2 MP. Camera frontala are 32 MP. Pozele realizate cu acest telefon sunt destul de bune. Pozele in conditii de iluminare scazuta sunt si ele bune. Are functia Smart Slow Motion care poate sa filmeze videoclipuri de 1080 pixeli cu un ritm foarte lent. 

Telefonul este dotat cu un Snapdragon 720G, are 8 GB memorie RAM si un spatiu de stocare de 128 GB sau 256 GB. 

Acestea fiind spuse, nu doar telefoanele de top au functii noi, ci si cele de gama medie, iar Oppo Reno 4 Pro este un telefon de gama medie bun, cu performante destul de bune, bateria mare, camera foto impresionanta si toate acestea vin la un pret accesibil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *