Cele mai bune tastaturi pentru jocuri

Daca ai nevoie de o tastatura pentru jocuri, trebuie sa stii ca unele modele sunt destul de scumpe si poti ajunge sa cheltuiesti sume destul de mari de bani daca vrei sa fie iluminate, dar sunt si modele mai accesibile. Dar daca nu sti care este cea mai potrivita tastatura pentru tine si care sunt diferentele dintre ele, alegerea uneia poate sa fie destul de dificila. Tocmai de aceea, in randurile de mai jos voi prezenta unele dintre cele mai bune tastaturi pentru jocuri dintre care poti alege. 

Razer Huntsman Elite costa 189 de lire sterline si are iluminare cu LED-uri si un design foarte atractiv. Tastele sunt mecanice, ceea ce inseamna ca sunt grele, inalte, dar actioneaza foarte bine. Are un cadran pentru reglarea volumului, are si un suport pentru incheietura, are un design compact, este confectionat din aluminiu. Iluminarea se poate personaliza. Tastatura necesita 2 conexiuni USB pentru a alimenta LED-urile si butoanele macro. 

Corsair K68 RGB costa 90 de lire sterline, este rezistenta la apa, are rata de impermeabilitate de IP32, este iluminata, tastele sunt mecanice, comutatoarele sunt rapide. Exista si comutatoare mai silentioase si optiuni mai mari de viteza. Tastatura are controale de volum, este puternica si are un design interesant. Incheietura mainii se poate odihni pe suportul din plastic care este confortabil. 

Asus Cerberus Mech RGB costa 96 de lire sterline si este o tastatura mecanica foarte accesibila. Designul este unul traditional, are tastatura numerica, butoanele sunt iluminate prin LED-uri, iar tastele WASD sunt evidentiate. Nu are butoane macro sau porturi USB, nici un suport pentru incheietura mainii. Tastele sunt rapide, solide, ceea ce inseamna ca nu vor fi castigurile impiedicate de tastatura. Este confectionat din plastic si nu are nicio decoratiune. 

Cooler Master MS110 costa doar 53 de lire sterline si vine la pachet si cu un mouse. Datorita pretului mic, tastatura nu este mecanica, foloseste o tehnologie mai ieftina. Butoanele sunt grele, au hardware si o viteza destul de buna. Sunt mai moi si putin mai lente decat cele mecanice, dar sunt potrivite pentru jocurile mainstram. LED-urile sunt doar in 3 zone, nu are functii aditionale, precum taste macro sau rezistenta la apa.Mouse-ul are 6 butoane, nivel de sensibilitate de 3.200 DPI, potrivit pentru jocuri mainstream si pentru competitie. 

Razer Huntsman Tournament Edition costa 140 de lire sterline si este potrivita pentru jocuri sport si este usor de transportat. Ii lipseste tastatura numerica. Butoanele sunt rapide, iar daca sunt apasate prea tare se va aprinde un laser. Tastele sunt iluminate de LED-uri. Daca te deranjeaza lipsa tastaturii numerice, poate ca ar trebui sa alegi alta tastatura. 

Asadar, daca ai nevoie de o tastatura buna pentru jocuri, modelele de mai sus sunt unele dintre cele mai bune si poti alege modelul care ti se potriveste cel mai mult. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *