3 functii noi la WatchOS 7

Apple va lansa cat de curand WatchOS 7 care are cateva schimbari ale software-ului. Este posibil ca ceasul sa nu fie scos la vanzare pana in toamna. Daca vrei sa iti cumperi un nou Apple Watch si te intereseaza acest nou model, poate ca ar trebui sa stii care sunt functile noi pe care le va avea. Noul Apple Watch costa 399 de dolari si aceste 3 noi functii iti pot schimba rutina. In randurile de mai jos voi prezenta care sunt aceste functii noi. 

Prima functie se refera la faptul ca pe ecranul ceasului vor putea aparea diferite lucruri, precum agenda, prognoza meteo de la Dark Sky, pictograma de la mesaje. Astfel ca, Apple le permite dezvoltatorilor sa afiseze aceste informatii pe fata ceasului, pentru ca utilizatorilor sa le fie mai usor. Apple s-a decis sa ofere noului Apple Watch aceasta functie pentru ca utilizatorii au spus ca ar dori o metoda ca pe ecranul ecranul sa se afle mai multe aplicatii. Cu aplicatia Dark Sky poti vedea prognoza saptamanala, dar si temperatura actuala. Cu aceasta functie, numele aplicatiilor sunt mai usor de vizualizat. Pentru a beneficia de functie, trebuie sa ti apasat pe ecran, apoi sa apesi pe Editare, glisezi spre stanga si alegi aplicatia pe care vrei sa o editezi. 

A doua functie este de fapt o aplicatia care iti poate urmari somnul, cat timp dormi, cat de bine dormi. Functia era disponibila pe Fitbit si alte smartwatch-uri, dar Apple nu o avea. Acum, utilizatorii vor cunoaste mai multe aspecte despre sanatatea lor generala. Dupa ce actualizezi WatchOS 7, trebuie sa configurezi aplicatia Sleep, sa setezi ora de culcare si alarma de dimineata. Aplicatia va porni functia Nu Deranjati inainte de ora de culcare. Ecranul Iphone-ului tau se va intuneca si ceasul va porni functia Sleep. Tine ceasul pe mana in timpul somnului, iar dimineata vei afla cat de bine ai dormit si cat timp ai dormit. 

Ultima functie se refera la faptul ca acum poti sa iti personalizezi pictograma aplicatiilor dupa cum vrei tu sa arate. Cu aplicatia Fellow se pot schimba aceste fete si se pot distribui pe iMessage. Cand vei apasa pe un link vei putea sa vezi  cum arata aceasta inainte si o lista intreaga de noi fete. Distribuirea unei noi fete creata de tine va aparea asa cu este ea creata de tine. 

Acestea fiind spuse, daca vrei sa iti cumperi noul WatchOS 7 este necesar sa cunosti aceste noi functii si sa stii care este rolul lor si sa le folosesti. Apple a anunta ca va lansa si IOS 14 si iPadsOS 14 si acestea includ o serie de functii noi si modificari in ceea ce priveste ecranul de pornire, modificari la Siri si Mesaje. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *