Microsoft Surface Go 2

Avand in vedere criza provocata de coronavirus, multe persoane isi desfasoara activitatea acasa, nu mai lucreaza la birou, ci acasa. Unele companii le-au pus la dispozitie toate dispozitivele de care au nevoie, dar unele nu. Daca te afli in ultima categorie si ai nevoie de un laptop bun pentru a putea sa iti desfasori munca asa cum trebuie, Microsoft Surface Go 2 este alegerea buna pentru ca pretul de pornire este de 399 de dolari, iar daca situatia ta financiara a fost afectata de virus, dar tot ai nevoie de laptop, poti sa apelezi la acest model.

Surface Go 2 este un laptop destul de mic, iar daca te deranjeaza acest aspect, inseamna ca ar trebui sa cauti alt model. Laptopul are un design foarte placut si se alta in topul celor mai bune laptopuri sub 500 de dolari. 

Acest nou model aduce cateva imbunatatiri fata de modelul anterior. Ecranul este putin mai mare, de la 10 inci, dimensiunea ecranului de la modelul anterior, acum noul model este de 10,5 inci, iar densitatea pixeli creste, ajungand la 200 de pixeli pe inch. Printre imbunatatiri se mai afla microfoanele duble de la Studio, camere duale de 5 megapixeli, de fata si de spate, bateria poate rezista pana la 10 ore cu o singura incarcare, iar laptopul este foarte usor, are 1,2 kilograme. Procesorul cu care este dotat este mai bun, este Intel Core m3. De obicei, in laptopurile foarte mici acesta este procesorul care este incorporat. Nu se va comporta ca un laptop foarte puternic, dar va fi foarte bun in utilizarea de zi cu zi. Modelul de baza are un procesor Intel Pentium 4235Y, care este o evolutie destul de buna de la procesorul Intel Pentium 4415Y a modelului din 2018. Dar pentru procesorul acesta trebuie sa platesti mai mult. 

Daca alegi modelul standard de 399 de dolari, pe langa faptul ca este dotat cu procesorul Intel Core m3, nu primesti nici tastatura si nici un stilou. Tastatura costa 129 de dolari sau 99 de dolari daca vrei un model standard. Daca vrei si stiloul, acesta costa 99 de dolari. Dar cu toate aceste cheltuieli in plus, tot nu se ajunge la pretul de 749 de dolari a Surface Pro. Desi tastatura este mica, poti sa tastezi fara griji, pentru ca ofera o experienta placuta, iar touchpad-ul care este mic este foarte receptiv. Laptopul va fi disponibil incepand cu data de 12 mai.

Prin urmare, Microsoft Surface Go 2 este un laptop bun, in ciuda dimensiunii sale mici, iar pretul este accesibil cu tot cu accesorii. Transportul sau nu va fi o problema pentru ca este mic si poate sa incapa intr-o geanta sau rucsac mai mic. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *