OnePlus 8 5G

Cu totii stim care sunt brandurile de top la telefoane, Apple, Samsung si Huawei. Dar, pentru faptul ca sunt branduri de top si telefoanele lor sunt scumpe. OnePlus este si el un brand de telefoane destul de bun, care are telefoane destul de bune si performante care sunt mai ieftine in comparatie cu celelalte trei branduri. El isi va lansa curand noul sau model de telefon OnePlus 8 Pro care este compatibil cu reteau 5G, ceea ce poate reprezenta o concurenta pentru brandurile de top care au si ele telefoane 5G. 

Modelul se lanseaza intr-o perioada destul de nepotrivita din cauza pandemiei de coronavirus, dar el va fi capabil de reteaua 5G, iar pretul va fi de 800 de dolari. In SUA OnePlus este o marca foarte indragita de telefoane si beneficiaza de o vanzare foarte buna. Pana acum aceste telefoane erau disponibile doar pe Amazon, iar acum clinetii sunt foarte fericiti pentru ca de acum inainte telefoanele vor fi disponibile si pe Verizon, spunand ca este una dintre cele mai importante evolutii pentru OnePlus. 

OnePlus 8 5G UW se lauda ca va avea cea mai rapida retea, dar telefon care se va lansa in jumatate anului acesta va avea o retea mai lenta, dar mai larga 5G. Verizon se lauda in continuare ca va avea cea mai rapida versiune 5G. Reteaua 5G de la Verizon se afla deja in multe parti in SUA si ofera niste viteze foarte rapide in comparatie cu AT&T si T-Mobile, dar reteaua functioneaza bine doar in aer liber, iar acoperirea este limitata la doar cateva blocuri. Brian Higgins, seful de dispozitive si produse de la Verizon, a spus ca desi crede ca este un pret destul de mare pentru un telefon, reteaua 5G reprezinta o valoare foarte buna pentru acest model de telefon. 

Se spuse ca OnePlus a avut un plan de crestere lenta si constanta pentru a crea produse performante, iar acest plan a fost cheia succesului companiei. Faptul ca Verizon a ales sa vand doar modelul OnePlus 8 5G UW de 800 de dolari, decat sa vanda OnePlus 8 Pro care este modelul de ultima generatie, a scazut costurile. Avand in vedere faptul ca telefoanele Samsung care sunt compatibile cu reteaua 5G, precum Note 10, S20 Plus si S20 Ultra, incep de la 1000 de dolari, OnePlus 8 5G nu pare chiar atat de scump. Acesta este un telefon foarte performant si pretul sau poate sa concureze cu celelalte telefoane 5G. 

Acestea fiind spuse, telefonul OnePlus 8 Pro este unul foarte bun ,performant, compatibil cu reteau 5G si pretul sau de 800 de dolari poate reprezenta un rival pentru brandurile de top ale telefoniei mobile, care au telefoane cu retea 5G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *