Dispozitivele potrivite pentru munca de acasa

Daca te-ai decis sa lucrezi de acasa, daca vei fi angajat la o companie si trebuie sa lucrezi de acasa sau daca seful vostru va trimis sa lucrati de acasa, trebuie sa stii ca pentru o munca benefica ai nevoie si de cele mai bune dispozitive, adica monitor, tastatura, mouse si altele. Daca vei lucra de acasa ai nevoie sa iti creezi tu un mediu placut pentru a putea fi productiv si eficient. In cazul in care nu sti de unde sa incepi, ce sa iti cumperi si care sunt cele mai bune si eficiente dispozitive, citeste randurile de mai jos pentru a vedea cum trebuie sa procedezi. 

Mouse-ul este un dispozitiv foarte important fiind unul dintre obiectele principale de interactiune cu laptopul sau calculatorul, de aceea trebuie sa ai unul comod, usor de tinut in mana si rapid. Chiar daca ai un laptop touchpad, poate esti mai obsinuit cu mouse-ul si il vei folosi mai des. Microsoft Classic Intellimouse are un design clasic si are o iluminare alba. Nu este wireless, de aceea nu este potrivit pentru jocuri, ci este ideal pentru munca. 

Un alt dispozitiv extern foarte important este tastatura. Firma Logitech este una foarte cunoscuta pentru dispozitive de calitate si tastatura Logitech K780 este una foarte buna. Are capacitatea de a se asocia cu alte trei dispozitive prin intermediul bluetooth-ului sau chiar a wireless-ului. Tastele sunt rotunde si este usor sa tastezi si confortabil. Pretul unei astfel de tastaturi este de 84 de dolari. 

Daca la munca erai obisnuit sa lucrezi cu mai multe monitoare, acasa te vei simti poate ciudat doar cu laptopul tau, de aceea poti sa adaugi si un monitor suplimentar in cazul in care ai o unitate. Majoritatea monitoarelor pot fi conectate prin porturi HDMI USB-C sau DP. Monitorul BenQ GW2270H este full HD si are port HDMI, este mic, elegant, potrivit biroului tau de acasa. Are capacitatea de a reduce lumina albastra pentru a evita durerile de cap sau deranjul ochilor. Este un monitor destul de ieftin, il poti cumpara cu 89.99 de dolari. 

Videoconferintele sunt inevitabile atunci cand lucrezi de acasa, de aceea ai nevoie de o camera web performanta. Microsoft LifeCam Studio se roteste 360 de grade, are o configuratie familiara si poate fi ajustat pe un trepied. Ofera un sunet clar si sistemul TrueColor Microsoft va schimba lumina pentru o calitate cat mai buna. Pretul este de 29 de dolari. 

O imprimanta este la fel de folositoare in cazul in care lucrezi de acasa. HP Deskjet 2622 poate scana, imprima, copia si are Wi-Fi si USB. Imprimarea este destul de lenta, dar designul este practic. 

Asadar, acestea sunt dispozitivele de care ai avea nevoie daca lucrezi de acasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *