Reparatia sticlei Samsung Galaxy A5 2015

Ati avut vreodata parte de un moment de neatentie, distragere sau neindemanare care a avut ca efect spargerea sticlei telefonului tau Samsung Galaxy A4 2015? Daca ati trecut vreodata prin asa ceva ma gandesc ca v-ati enervat cand ati vazut ca sticla telefonului era intr-o stare cat se poate de proasta si v-ati gandit automat si la costurile pe care va trebui sa le suportati pentru a o inlocui. Am trecut si eu recent printr-o astfel de situatie si nu ma puteam decide ce sa fac, ce varinta sa aleg, la cine sa apelez si cumva dupa ce m-am calmat m-am gandit la doua variante, dar haideti sa vedem care dintre cele doua este cea mai buna din toate punctele de vedere.

La ce m-am gandit prima oara a fost sa apelez la compania Samsung pentru a inlocui sticla telefonului meu, dar eu aveam nevoie urgenta de telefon, iar compania mi-ar fi retinut pentru un timp prea lung de timp telefonul in conditiile in care eu aveam nevoie de el cat mai repede. Costurile pe care ar fi trebuit sa le suport daca apelam la compania Samsung ar fi fost prea mari si nu imi permiteam, chiar daca ei au garatat calitatea cea mai inalta. Astfel, eu nu voiam ca telefonul sa fie prea mult timp retinut pentru inlocuirea sticlei sparte si costurile erau unele prea ridicate pentru accepta schimbarea sticlei la compania Samsung. 

Avand in vedere cele doua mari dezavantaje la care m-as fi expus daca alegeam prima solutie, a trebuit sa ma gandesc la o alta varianta mai accesibil atat din punct de vedere financiar, cat si din punct de vedere al timpului. Astfel, am apelat la un service gsm autorizat care mi-au spus ca vor inlocui sticla in cel mai scurt timp posibil, iar pretul pe care trebuie sa il suport la service este de doua ori mai mic decat cel de la  compania Samsung, iar tehnicienii au garantat calitatea, spunand ca vor avea mare grija ca telefonul meu sa fie in starea cea mai buna si asa a si fost. Cand m-am intors dupa telefon era ca nou si am fost foarte multumita pentru ca mi s-au respectat toate cerintele: costuri mici, interval scurt de inlocuire a sticlei sparte si calitatea. 

Daca te afli si tu in aceasta situatie neplacuta, consider ca nu ar mai trebuie sa te gandesti la care ar fi cea mai optima alegere din toate punctele de vedere si sa te apelezi la un service gsm autorizat si nu vei fi deloc dezamagit. Vei intampina persoane care sunt foarte amabile si responsabile, deci telefonul tau va fi pe maini bune, iar cand te vei intoarce dupa el va fi ca nou. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *